Home

Account

Vragenbanken

Oefenen

Puzlit
Account
Oefenen op Puzlit kan zonder account. Wil je zelf vragen(banken) maken, delen met anderen, spellen maken en in groepen werken? Maak dan een account aan.

Wijzig hier je persoonlijke gegevens, log automatisch in (cookie), .
Inloggen
Vragenbanken
Met een account kun je zelf zoveel vragenbanken maken als je wil. Je kunt afbeeldingen en audio/geluiden toevoegen, en spelvarianten maken voor die vragenbanken. Met een code kun je je vragenbank of spel delen. Delen binnen je lesgroep kan ook.

Je ook mixen m.b.v. 'subsets'. Handig als je wil herhalen, of als je vragen van anderen wil combineren met die van jezelf.
Oefenen
Voor het oefenen met een vragenbank of het spelen van een spel heb je een code nodig van de eigenaar van de vragenbank of het spel. Je kunt je eigen vragenbanken en spelvarianten ook delen met anderen.

Als je lid bent van een groep kun je alle gedeelde vragenbanken heel eenvoudig gebruiken.
Spelen met een code
Vragen van andere gebruiker
Puzlit
Heb je vragen? Kom je ergens niet uit? Kijk in de veel gestelde vragen(FAQ).

Puzlit is een site van EduWebs, ontwikkelaar van gratis educatieve websites. Heb je een vraag, suggestie, opmerking, zie je iets geks op de site? Neem gerust contact op met de webmaster!
Veel gestelde vragen (FAQ)
Over EduWebs
Enthousiast over deze site? Deel het!
×


Ja Nee
×


OK
×

of scan de QR
Link maken
×


Ja Nee

Welkom op de sites van EduWebs


Beste bezoeker van deze site,

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Bert Jan den Hertog, docent wiskunde met 20 jaar ervaring in de ICT. Mijn uit de hand gelopen hobby: websites ontwikkelen voor het onderwijs.

In schooljaar 2019-2020 dwongen de omstandigheden ons om online les te geven. Even in het schrift van je leerlingen meekijken kon niet meer. Ik bedacht de site mijnschrift. Binnen een jaar waren er 900 docenten en 35.000 leerlingen actief. Sponsors hebben geholpen de site 'in de lucht' te houden.
De lockdowns zijn (en blijven hopelijk) verleden tijd. Maar veel scholen en docenten vroegen of de snelle variant van de site kon blijven bestaan. Zo ontstond de betaalde PRO-versie. Als je facturen wil versturen heb je een onderneming nodig - zo is mijn eenmanszaak EduWebs geboren. Als administratief noodzakelijk kwaad; want ik blijf hobbyist. Ik heb vooralsnog geen winstoogmerk, als de kosten van de servers betaald worden door de gebruikers ben ik happy.

In 2017 maakte ik wiskunjetrainen. Een oefensite voor de onderbouw van het VO, voornamelijk voor algebra en rekenen; de meeste oefeningen kunnen ook als Bingo of MiniLoco gespeeld worden. De site heeft duizenden gebruikers die de meerwaarde zien van extra oefenmateriaal, als aanvulling op de methode. De site heeft ook enkele spellen zoals een tafeltrainer.

De jongste telg is puzlit. Kort samengevat: Quizlet maar dan zonder die irritante reclame en met veel extra spelmogelijkheden, zoals kruiswoord, wordfeud, bingo en memory.

wisbordje is een experiment, eigenlijk bedoeld voor mijn eigen lessen maar in corona-tijd toegankelijk gemaakt voor collega's.