Logo
 
 
 
×


Ja Nee
×


OK
×

of scan de QR
Link maken
×


Ja Nee

Welkom op de sites van EduWebs


Beste bezoeker van deze site,

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Bert Jan den Hertog, docent wiskunde met 20 jaar ervaring in de ICT. Mijn uit de hand gelopen hobby: websites ontwikkelen voor het onderwijs.

In schooljaar 2019-2020 dwongen de omstandigheden ons om online les te geven. Even in het schrift van je leerlingen meekijken kon niet meer. Ik bedacht de site mijnschrift. Binnen een jaar waren er 900 docenten en 35.000 leerlingen actief. Sponsors hebben geholpen de site 'in de lucht' te houden.
De lockdowns zijn (en blijven hopelijk) verleden tijd. Maar veel scholen en docenten vroegen of de snelle variant van de site kon blijven bestaan. Zo ontstond de betaalde PRO-versie. Daarvoor heb je een onderneming nodig - mijn eenmanszaak EduWebs was geboren, als administratief noodzakelijk kwaad; want ik blijft hobbyist. Ik heb vooralsnog geen winstoogmerk, als de kosten van de servers betaald worden door de gebruikers ben ik happy.

In 2017 maakte ik wiskunjetrainen. Een oefensite voor de onderbouw van het VO, voornamelijk voor algebra en rekenen; de meeste oefeningen kunnen ook als Bingo of MiniLoco gespeeld worden. De site heeft duizenden gebruikers die de meerwaarde zien van extra oefenmateriaal, als aanvulling op de methode. De site heeft ook enkele spellen zoals een tafeltrainer.

De jongste telg is puzlit. Kort samengevat: Quizlet maar dan zonder die irritante reclame en met veel extra spelmogelijkheden, zoals kruiswoord, wordfeud, bingo en memory.